Algemene voorwaarden

Ingangsdatum 19-09-2012 om 21:09

Informatie

In de winkel van Motor4all kunt u een keuze maken uit een breed  assortiment kwaliteitsproducten. Alles is eenvoudig online te bestellen. Prijzen van de in de webwinkel vermelde artikelen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

Leveringen en Risico

Afhankelijk of het bestelde artikel op voorraad is leveren wij binnen   5 werkdagen, nadat de betaling binnen is. Mocht de voorraad onverhoopt   niet toereikend zijn, dan zullen wij u dat meteen laten weten. Motor4all  vermeldt hierbij ook hoelang de verwachte levertijd bedraagt. Wanneer u  zich niet kunt vinden in deze leveringstermijn, kunt u zonder kosten de  bestelling annuleren.

De door Motor4all opgegeven leveringstermijn is geldend voor de op  dat moment geldende omstandigheden en de voorraadgegevens, welke door de   leveranciers van Motor4all zijn verstrekt. Motor4all hanteert een  maximale levertijd van 30 dagen. Wanneer de leveringstermijn van 30  dagen niet gehaald kan worden, wordt de consument hier direct van op de hoogte gebracht.

De consument heeft het recht om de overeenkomst te ontbinden, wanneer   deze zich hier niet in kan vinden. Dit kan middels een e-mail,  telefoontje of fax gebeuren. Wanneer de consument akkoord gaat met de  dan opgegeven levertijd, is de overeenkomst niet meer te ontbinden.

Wanneer de postbode u bij aflevering van de bestelling niet thuis  aantreft, krijgt u een briefje in uw brievenbus wanneer het artikel  nogmaals wordt aangeboden. Wanneer u dan ook niet thuis bent, kunt u het   zelf ophalen bij het postkantoor.

Annuleren

U moet deze annulering via e-mail of fax doorgeven. Denk er aan dat u dit binnen 7 dagen doet! Heeft   u het artikel inmiddels al ontvangen, dan dient u er zelf zorg voor te   dragen dat het product (ongeopend) op het Motor4all opgegeven adres  retour komt. De kosten voor frankeren, verzekeren en retourzending dient u voor u eigen rekening te nemen.

Om het retourgezondene product in ontvangst te kunnen nemen en over  te gaan tot creditering, moet het product 100% verkoopwaardig zijn en in   ongeschonden toestand aangeboden worden. Verder dienen alle originele documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmateriaal bijgevoegd te  worden bij de retourzending.

Het artikel mag dus ook nog niet uitgepakt zijn! Na ontvangst en  goedkeuring worden binnen 14 dagen, na de ontvangstdatum van de  retourzending, de betaalde bedragen terugbetaald.

Garantie

Voor service, garantie, technisch advies en onderdelen kunt u bellen naar ons telefoonnummer.

Motor4all zal uw persoonsgegevens verwerken en opnemen in een of meer bestanden.

Het doel van de verwerking van de persoonsgegevens is het door  Motor4all kunnen nakomen van de overeenkomst die zij met de consument  (U) is aangegaan, alsmede het kunnen doen van aan u persoonlijk gerichte   aanbiedingen. Uw gegevens zullen NOOIT aan derden verstrekt worden. De   persoonsgegevens die verwerkt worden, zijn alle gegevens die de  consument (U) invult in het formulier wanneer er een product besteld  wordt.

Wanneer u ( de consument) heeft aangegeven dat u op de hoogte wilt  blijven van aanbiedingen en nieuwe ontwikkelingen bij Motor4all verleent   U uitdrukkelijke toestemming aan Motor4all voor het doen van aan U (de   consument) persoonlijk gerichte aanbiedingen.

U (de consument) kunt uw persoonsgegevens te allen tijde inzien, door   een schriftelijk verzoek hiertoe aan Motor4all te richten. Wij zullen u   dan binnen 4 weken een overzicht verstrekken van de bij Motor4all  aanwezige persoonsgegevens.

Betalingen

Bij Motor4all zijn 3 manieren van betaling mogelijk:

Overmaken Vooraf overmaken

Rembours U betaald dan het bedrag + rembourkosten aan de postbode.

Contant bij afhalen Wanneer U heeft aangegeven om het op te halen kunt u aldaar contant betalen zonder verdere kosten.

ideal

paypall

Verzendkosten

Wij berekenen het geldende TPG Post tarief.

Klachten

Alle klachten in verband met de levering, kwaliteit, hoedanigheid van   het product of iedere andere klacht, zullen serieus door Motor4all in behandeling worden genomen. U dient een klacht kenbaar te maken via e-mail of brief. Motor4all   zal binnen tien werkbare dagen de klacht tot uw tevredenheid proberen op te lossen, en U hierover schriftelijk (via e-mail of brief )  berichten.

Prijzen/prijswijzigingen en typfouten onder voorbehoud.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten en de  eventuele verwijderingsbijdrage.Alle producten worden geleverd met de  standaard fabrieksgarantie. U heeft altijd het recht om binnen 7 dagen, na plaatsing van de order, de overeenkomst tussen u en Motor4all te  ontbinden, zonder opgave van redenen.